понеделник, 22 февруари 2010 г.

Фигурки за оцветяване

.


Фигурките за оцветяване, посочени тук, са разработени и предложени от холандската фирма SES като чудесно занимание за деца над 5 години. Фигурките са от гипс с размери около 17 на 12 см. (обемната фигурка на Русалка е с височина 11 см) Те са бели, грундирани и подготвени за нанасяне на цветовете. Препоръчително е да се работи с бои на водна основа темперни, водни, гваш, плакатни, поливинилацетатни. При грешка, боята може да се свали внимателно с намокрен памучен тампон и да се оцвети отново „сгрешеното”. Оцветяването на фигурките доставя голяма радост на децата, но същевременно ги учи да работят точно и прецизно, да смесват цветовете, да търсят нюанси, да боравят със светлината и сянката.
При поръчка от минимум 20 бройки (при цена от 3 лв за бр.) вие получавате:
1-во - поръчаните фигурки,
2-ро - цветна картинка за всяка от тях и ...
3-то нашият подарък 5 цвята френски боички за оцветяването.

Освен предложените модели (на фирма SES) имаме и още няколко, за които няма снимки, но съществуват в материал. Те са полуобемни, върху плочка с размери 16 х 13 см. (джудже с фенер в ръката, Червената шапчица, с вълк или без вълк, жаба с корона - омагьосана принцеса вероятно, симпатично тумбесто корабче, порещо вълните).
За по големите деца (младите дами предимно) предлагаме „маска” - стилизирано лице, което може да се „гримира” и разрисува.

Освен това – (на кръгла основа) полуобем на яйце - то може да се разрисува като великденско, с бои и апликации, а когато полуобема е асиметрично разположен на кръглата плочка, може да се превърне в калинка сред треви и цветя - това е за най-малките „художници”...

Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез тел: 0887/ 822-111, или e-mail kukliko@abv.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар