сряда, 24 февруари 2010 г.

Куклен театър

.

Театрално сдружение “КуКлиКо” има удоволствието да ви предложи своите куклени постановки: “Бременските музиканти”, “Слончо ученик” и коледния спектакъл “Тримата снежковци”. Те се гледат с интерес и удоволствие от децата.
За подробности можете да разгледате приложените файлове с афиши и анотации на постановките.

За изнасянето на спектаклите не са необходими специални условия, те могат да се играят в обикновена класна стая, актова зала, музикален салон и пр. Ние сами си строим малка сцена с художественото осветление и озвучаване, за което ни е необходимо време - около половин час преди започването на представлението. Времетраенето на спектаклите е около 35-40 минути, за да се “поберат” в един учебен час.



Цена на билета - 3.00 лв. При минимум 50 зрители. Отстъпка за посредника - до 30 %.

Прилагаме и варианта на откупка за представление в зависимост от броя на зрителите. (130 лв – до 60 зрители, 150 лв – до 70 зрители). Добре е максималният брой зрители за представление да бъде не повече от 70-75 деца. Ако желаещите да гледат куклен театър са повече – можем да играем второ и дори трето представление, с намаление от цената (при откупка) от 5%. Изключение прави спектакълът “Тримата снежковци” – цената му (заедно с посещението на дядо Коледа) е 190 лв. Независимо от броя на зрителите и броя на представленията.

Ако искате още информация, звънете смело на телефон 0887/ 822-111 или пишете на електронния ни адрес (kukliko@abv.bg). А ако решите да ни поканите – няма да съжалявате, уверявам ви.

Лъчезар Стефанов - режисьор

Няма коментари:

Публикуване на коментар