понеделник, 22 февруари 2010 г.

Къщичка за разрисуване

.



“Къщичката за разрисуване” е с големина 1.5 куб.м. и е оригинална разработка на авторско сдружение “КуКлиКо” – за детска анимационна програма. Целта на занятието е децата (обикновено това става отборно) да я разрисуват с помощта на флумастри за бяла дъска – да я “аранжират” като къщичката на Хензел и Гретел например, или като къщичката на трите прасенца, или проявявайки талант и въображение да сътворят изцяло свой проект. Добре е преди работата върху къщичката, децата да преминат етап на проектиране върху хартия с помощта на учителя си по рисуване (детския аниматор) да обмислят архитектурните елементи, цветовете, детайлите.

Освен с флумастри за бяла дъска може да се работи и с цветни хартии, от които се изрязват елементи и се залепват с разредено лепило С-200 (на водна основа). И в двата случая създадените “произведения” могат лесно да се отстранят след време (със суха кърпа флумастерите и с вода цветната хартия) и да се започне пак отначало, на чисто.

Материал: конструкцията e от PVC, стените и покрива от пекалит или дунафол, 75 бр. клипсове от PVC, транспортна торба от плат. Габарити за транспорт: цилиндър с диаметър около 22 см и височина 125 см. Общо тегло: до 5 килограма. В комплекта влиза и “Инструкция за сглобяване”.

Цената на къщичката е 98 лв. Време за изработка - около седмица.

Лъчезар Стефанов - режисьор

За подробности - търсете ни по всяко време.
Тел.: 0887/ 822-111 или E-mail

Няма коментари:

Публикуване на коментар