сряда, 24 февруари 2010 г.

ПОСТАНОВКИ на Театър КуКлиКо

.
.
.
Братя Грим

"Бременските музиканти"

Драматизация и постановка - Лъчезар Стефанов
Кукли – Ани Пулиева
Художник – Стефан Стефанов
Музикално оформление и
текст на песните – Лили Кирова
Компютърна обработка – Росен Манчев



Спектакъла осъществяват:
Лъчезар Стефанов и Катя Миронова (Ели Хрусанова)
със специалното участие на Емил Стефанов

За контакти - телефон: 0887/ 822-111 или E-mail: kukliko@abv.bg










Малкото слонче иска да учи!

Но за беда в гората няма слонско училище. Има заешко... птиче... мечо училище, но... слонско няма. А-а, да – има и мише училище. Там завежда мама Слонка своето чедо.

Как посрещат мишлетата новия си, “едричък” съученик, какво се случва в училището през първия учебен ден на малкото слонче, как и защо помагат мишлетата на Слончо, за да ги настигне в учението, на какво ги научава Слончо... За всичко това ни разказва в стиховете си Давид Самойлов, при това с чудесно чувство за хумор.

Сюжетът на пиесата "Слончо ученик" е предаден талантливо чрез превода на Емил Стефанов – авторски превод на нивото на оригинала.

Куклите са дело на сценографа Жени Лачева, а музиката е сътворена от Невяна Кръстева. Ако песните на героите в пиесата ви харесат, можете да ги получите заедно с текстовете и нотирането (за да ги разучите).
От името на целия ни постановъчен екип, ви каня да гледате нашата весела история. Повярвайте ми, няма да съжалявате.

Лъчезар Стефанов – режисьор


За контакти – телефон: 0887/ 822-111 или e-mail kukliko@abv.bg






Уважаеми дами и господа,

Наближават Коледа и Нова година. Ако вие сте решили да организирате празник за вашите деца /в което не се съмняваме/ с красива елха, гирлянди, балони, торта и веселие, ще се радваме да ви помогнем. Нашето куклено-театрално сдружение има в репертоара си коледен спектакъл – “Тримата снежковци”. Създаден с приказната магия на кукления театър, той се гледа с интерес от децата над 4 годишна възраст.


Тримата снежни човеци, герои на историята, чакат с нетърпение дядо Коледа. Всеки от тях има проблем, всеки от тях иска пръв да посрещне добрия старец. В настъпилата “врява” по разрешаването на конфликта се появява едно малко, кафяво и поизмръзнало кученце. Оказва се, че то се е загубило. Тримата снежковци му помагат да намери пътя до дома, то се прибира при своето семейство, а нашите герои разбират, че доброто дело, което са извършили безкористно, ги е променило някак си, станали са по-добри, станали са приятели. И накрая, разбира се, идва този, който всички чакат с огромно нетърпение – дядо Коледа.
Ако желаете нашия спектакъл да бъде един от подаръците за вашите деца, моля, обадете ни се възможно по-скоро.

С уважение: Лъчезар Стефанов /режисьор/


За контакти – телефон: 0887/822-111 или e-mail kukliko@abv.bg






Скъпи приятели,

Ако сте организирали вашето коледно тържество, със съответната програма, оформление и така нататък, но нямате „Дядо Коледа”, който да раздаде подготвените подаръци, можете да се обърнете към ето този благ старец от снимката. Той не е “ваден от интернет” – това е нашият Дядо Коледа и той може да раздаде очакваните подаръци, да похвали послушните, да „смъмри” доброжелателно непослушните и разбира се и еднити и другите могат да се снимат с него за спомен.

Цената за посещението на Дядо Коледа се базира на 1 лв. за „получаващ подарък” (при детски градини, занимални или училища – частни или държавни), но не може да е по малко от 70 лв. за едно посещение. Времетраенето на посещените зависи от това какво имат да кажат на Дядо Коледа очакващите го с нетърпение деца, с какво ще му се похвалят, как ще протече контакта... Разбира се не е желателно добрия старец да бъде „заставен” да изслуша и изгледа примерно едночасова програма, независимо от това че е подготвена с голямо старание и ентусиазъм.

Театрално сдружение "KuKliKo" - e-mail kukliko@abv.bg или 0887/ 822-111

Няма коментари:

Публикуване на коментар